Vlasserstraat 24 - 3550 Heusden (Limb.)
Tel.: 011 96 05 16
Contacteer ons!

Domotica zorgt voor optimaal comfort

Niet enkel bij nieuwbouwwoningen maar ook bij renovatieprojecten wordt meer en meer domotica geïnstalleerd. Iedereen wil namelijk comfort en zo weinig mogelijk extra taken na een lange werkdag en daar zorgt de domotica van A.S.C.O. Elektriciteitswerken uit Beringen voor.

Hoe gaan we te werk

Alles valt en staat met goede afspraken en een duidelijk plan. Daarom komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken en te bekijken wat uw wensen zijn. Wilt u daadwerkelijk het topje van de ijsberg als het aankomt op automatisering of is een eenvoudige versie reeds voldoende? We overlopen alle mogelijkheden en luisteren naar hetgeen u voor ogen hebt.

Daarna wordt een offerte opgesteld zodat u een duidelijke visie krijgt van de kostprijs.

Installatie van A tot Z

Ons team zorgt voor de volledige installatie. Dit houdt zowel de bekabeling als de afwerking in. Domotica kan ervoor zorgen dat alles in uw woning of bedrijf geautomatiseerd wordt, gaande van de rolluiken tot de ventilatie, verlichting, verwarming,…

Contact

Vraagt u zich inmiddels af wat alle mogelijkheden zijn voor uw woning? Neem dan snel contact op en wij komen graag langs om de nodige domotica te Beringen te installeren.