Vlasserstraat 24 - 3550 Heusden (Limb.)
Tel.: 011 96 05 16
Contacteer ons!

Algemene elektriciteitswerken bij particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven en winkels kunnen bij ons terecht voor diverse, algemene elektriciteitswerken regio Beringen.

Onze specialiteiten

We zijn gespecialiseerd in het aansluiten en plaatsen van leidingen en schakelmateriaal. Ook TV aansluitingen nemen we voor onze rekening. We gaan steeds zeer vakkundig tewerk zodat onze klanten kunnen rekenen op een perfecte uitvoering en afwerking.

Renovatie en nieuwbouw

Zowel renovatie als nieuwbouw behoort tot de opties. Er wordt eveneens gezorgd voor de nodige plannen om een conforme keuring te krijgen. Indien gewenst voorzien wij eveneens de plaatsing van de verlichting en armaturen binnen- en buitenshuis. Om uw veiligheid te garanderen voorzien we de nodige video- en parlofonie.

Contact

Interesse in onze diensten? Of graag een offerte voor uitvoering van algemene elektriciteitswerken in of rond Beringen? Neem dan zeker contact met ons op! Ons team van ervaren vakmannen staat klaar om ook uw project perfect uit te voeren. Uiteraard kunt u bij ons ook steeds terecht voor vakkundig advies op maat.